fbpx

Képértékelés / Mentorálás

Képértékelés / Mentorálás

A tanfolyam gerincét adják a képértékelések. Ezekből tudsz talán a legtöbbet tanulni.
Őszintén és a “fotó ABC” (lásd “Fotográfia kifejező eszközei”) mérlegére téve fogjuk átbeszélni egymás felvételeit. A cél, hogy a véleményeken és eltérő ízléseken, hozzáállásokon túl, lehetőleg objektíve megvitassuk mitől lehet “ütős”és értékes a kifejezés vizuális minősége még akkor is, ha valami nem a “mi világunk”. Ettől nyitottabbá válunk mások képi kifejezéseire, és erősítjük egymásban a szakmaiságot.

Az IMÁGÓ része az alkotói közösség és ebben a fotós párbeszéd kialakítása.

A tanfolyam során folyamatosan kérdezhetsz tőlem is, így a kurzus egy egyénre szabott mentorálást is jelent.
Továbbá minden kurzusnak saját zárt FB csoportot hozunk létre, ahol intenzív és gazdag szakmai munka és folyamatos képértékelés zajlik. A cél a visszajelzés és jó lehetőséget adni nektek arra, hogy fotós barátságokat kössetek és alkotótársakra találhassatok. A tapasztalatok szerint ez útravalót ad és fotós közeget teremt majd a tanfolyamon túlra is.

Fontos számomra, hogy jól érezzétek magatokat, ezért közös tárlatlátogatásokat, igény szerint külön fotósétákat, összejöveteleket tartunk, amiket a zárt Facebook csoporton keresztül szervezünk meg. Az IMÁGÓban alap a családias és baráti légkör.